Baru Berumur 11 Tahun Tapi Mempunyai 2.4 Juta Followers, Gadis Ni Digelar Kembar Jennie Blackpink

Inilah yang orang panggil, ‘Awak memang lawa sejak dari kecil eh?’. Buktinya ialah budak perempuan berumur 11 tahun ini memiliki paras rupa yang sangat jelita mengalahkan orang dewasa.

Istana terbiar di Singapura ini bernilai RM14.2 bilion dan dimiliki oleh Tunku Mahkota Johor

Mungkin kisah mengenai Ella Gross ni dah viral tak lama dulu, tapi dia telah diviralkan sekali lagi oleh warga Twitter yang muat naik posting mengenai kecantikan anak muda ini sehingga mendapat 11,000 retweets. 

Tengok posting kat bawah. Lawa bebenor aih budak ni! 

“Kembar Jennie BLACKPINK” 

Kalau korang amati wajah Ella ni lama-lama, dia sebenarnya ada iras-iras ahli kumpulan Kpop terkenal, Jennie BLACKPINK tau! Perkara ni bukan admin je perasan, netizen lain pun mengaku kesamaan wajah mereka berdua.


Sumber: Tribunnews


Sumber: Twitter

Sumber: Twitter

Patutlah lawa.. Ibu orang Korea, bapa orang Amerika!

Bagi yang masih tak tahu siapa Ella Gross, gadis yang memiliki hampir 3 juta followers di Instagram ni mula ambil job modelling semenjak dia berusia 2 tahun lagi.

Bapanya yang berasal dari Amerika dan ibunya pula dari Korea membuatkan Ella memiliki paras rupa yang menawan dan unik dari gadis-gadis seusianya. Sejak viral di media sosial, dia telah dipanggil untuk menjadi model bagi brand terkenal dunia seperti GAP dan Levi’s.

Alahai… kalau min ni pregnant, hari-hari min belek muka Ella ni tau! Teringin jugak nak anak berwajah kacukan Korea. Hiks! 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : GengJoyah via  lobakmerah