“Tak cukup satu ke setann..” Baru Kahwin Waktu Raya Aidilfitri, Suami Currang Dengan Isteri Mengandung 3 Minggu

Bagi wanita mengandvng, apa yang dimahukan adalah kasih sayang dari suami selain mahu mereka ada di sisi. Tapi, seorang wanita sebaliknya diduakan oleh suami ketika dirinya hamiil.

Menurut satu posting dekat Twitter dikongsi Fakrullahkawan baiknya kini sedang hamiil 3 minggu dan baru dapat tahu suami curang keluar dengan wanita lain!

Lebih menyedihkan, perkahwinan mereka masih setahun jagung. Katanya, pasangan itu baru melangsungkan pernikahan pada Hari Raya Aidilfitri tahun ini.

Dah cuba cakap tapi…

Kata Fakrullah dia dah cuba bercakap dengan rakan perempuannya tu, tapi dah tentulah tak boleh nak masuk campur sangat urusan rumah tangga orang kan.

I nasihat dia kalau suami masih dingin, dia perlu beritahu keluarga. Atau paling tidak, adik beradik.”


Masih jaga air muka
Meskipun dah tahu dirinya dicurangii oleh suami, wanita itu masih tidak membuka mulut dan tetap jaga aib suaminya depan keluarga. Tapi, bila dah kantoi boleh pula suami dia ‘play victim’.

“Taknak mengaku walaupun bukti terang terang dah ada.”

Bukan nak takvtkan orang lain

Fakrullah juga ada beritahu tujuan dia tweet pasal masalah kawan baiknya tu bukan untuk takvtkan orang lain tentang perkahwinan dan rumah tangga.

Tapi lelaki begini masih wujud. I dah banyak tengok orang sekeliling I kena macam ni since I kecik lagi.”

Tolong ambil berat tentang rakan-rakan

Tengok tengoklah kawan korang. Kalau ada nampak macam sesuatu tak kena dengan mereka, tanya jika mereka okay atau tak.”

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @DatoSitiDatoK

Sumber: LM